My Sweden

Om 2,5 vecka

Jag hittade den här bilden bland mina Sverige-mappar. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg den. Det är syrran (som jag saknar så jag döööör) med vår brorson samma dag som han döptes och min bror och hans fru gifte sig i augusti förra året. Jag tycker den här bilden är så fin för den påminner mig om att var jag än är och hur långt bort min familj än är från mig så är kärleken till dem aldrig längre bort än ett hörn av hjärtat. Det kanske låter lite töntigt men så känns det.

Har jag berättat att jag ska på Sverige-semester om 2,5 vecka? I tio dagar ska jag mysa med familjen, äta ostmackor i soffan hos kusin vitamin, insupa havsluft på Österlen och ta igen förlorad tid med bästa vännerna. Såklart måste jag intensivskriva på mitt examensarbete också men det ska bli så skönt att komma ”hem” lite. Kanske ger det mig lite inspiration och motivation.

0 kommentarer

  • Sarah i NYC

    Ah, ha det sa himla fantastiskt hemma i Sverige! Har inte saknat ostmackor forran jag just laste detta inlagg, men nu sitter jag har och tanker ost pa skogaholmslimpa – mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.