C'est la vie

Small problems, big problems

 

 

Min kamera vill fortfarande inte fungera. Jag känner mig inte hel utan min kamera. Det är riktigt trist att inte kunna fotografera. Särskilt nu när våren börjar komma. Egentligen vet jag inte om jag har råd att köpa en kamera för min lön som kommer nästa vecka. Jag ska kanske köpa en flygbiljett till Sverige, plus att jag verkligen behöver en ny mobil. Å andra sidan funkar fortfarande min mobil och jag skulle kunna vänta en månad till med att köpa det. Efter att ha levt som en fattig kyrkråtta sedan jag började plugga för 2,5 år sedan vore det skönt också att kunna leva bra i alla fall en månad. Äta ute, åka på weekends på landet, shoppa, klippa mig så jag slipper skämmas för min frisyr… Köper jag en kamera kommer jag inte kunna leva i lyx direkt. I alla fall inte om jag köper den kameran jag spanat på.

 

Åh, vad livet är komplicerat ibland. Vad ska jag ta mig till?! Alla dessa svåra i-landsproblem. Vi har det tufft vi här i västvärlden.

 

I en annan del av världen bor barn i tält gjorda av kartonger och har inga skor för att mamma inte har något jobb…

 

Det är så man skäms.

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.