C'est la vie

La Familla

 

Jag och pappa förra året i Paris.

 

Pappa och Ewa upptäcker det goda med macaroner, hehe. 

 

Ikväll fick jag en lång pratstund på skype med syrran. Åh vad jag saknar henne! Förhoppningsvis får jag ledigt från jobbet i maj så jag kan åka till Sverige samtidigt som hon ska dit. Även pappa och Ewa ska dit då och jag har inte träffat dem på nästan ett år så det vore så mysigt att få träffa dem också. Jag fick en släng av saknad efter dem idag. Jag saknar min pappas varma kramar, och Ewas kloka råd när man behöver dem. Sedan saknar jag hennes goda mat också, as always. Pappa, jag tänker på dig ibland när jag lyssnar på Dire Straits eller Mark Knopfler. Eller när jag drar ett torrt skämt och skrattar åt det efteråt. Jag tror jag ärvt det från dig.

 

Tänk vad man uppskattar familjen ännu mer när de bor långt bort?! Jag är lyckligt lottad som har så fina föräldrar och syskon som alltid finns där för mig.

 

Jag säger det inte tillräckligt ofta, men jag älskar er.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Sara Karolina

  Jag vet exakt vad du menar nar du pratar om att sakna din familj. Min syster bor i Colorado, min far bor i Sverige (jag ser dem bada kanske en gang varannat ar) trakigt. Min mor bor 2 timmar bort fran mej sa jag ser henne en gang varje 2 manader sa det ar inte lika hemskt. Men jag Skypar med min far och syster nar vi har mojligheten. Det ar verkligen svart ibland. Jag saknar dem sa oerhort mycket! Jatte fint inlagg <3

 • simone

  det är fint med familj. min syster bor 150 mil bort, hon bor i norrbotten och jag i småland så vi ses inte så ofta, men man uppskattar verkligen de stunder man får.

 • Maria Ekelund

  hade varit supermysigt om vi fått till en snabb fika som sist när du är hemma. Förstår dock att schemat är fullt med familjen… Ha en mysig påsk, kram

 • R E B E C C A J O H N N Y S D O T T E R

  Men åh, vilken mysfaktor det finns i bilderna, så fina! En liten fråga, vart har du hittat den blåa klänningen med små fåglar på?! Kärlek Rebecca

 • Christine&Paris

  Just nu vet jag inte ens om jag får ledigt. Vi har röda dagar både 8:e och 9:e maj, så klämdag här den 10:e. Tyvärr ska ju redan flera andra resa bort då och jag är typ sist in.. Hoppas innerligt att få ledigt ändå, alternativt kunna jobba från Sverige! Om jag får ledigt ska vi försöka hinna ses 😊 Glad Påsk! Stor kram

 • Jenny

  Det är när man är i från familjen man tänker på den och inser hur mycket man saknar den. Hoppas du får ledigt i Maj! Kram och Joyeuse Pâques!

 • Christine&Paris

  Ja det är tråkigt när man inte får ha alla man älskar på samma ställe. Det är tur att skype, telefoner och mail finns 😊

 • Christine&Paris

  Ja det är alltid nyttigt! Dessutom kunde det ju varit värre, Cypern är inte så långt borta. Jag har en kompis som bor här i Paris men vars familj bor i San Francisco. Hon ser dem bara en gång per år, om ens det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.