C'est la vie

Slowmotion

IMG_2898

Jag har börjat lära mig att inte stressa och i stället njuta av stunden. Såklart är jag en ganska nostalgisk person som gärna drömmer mig tillbaka till det jag redan upplevt, såväl som jag oroar mig för framtiden, men jag försöker att leva mer i nuet. Det är lätt att missa sådant som finns rakt framför näsan när man alltid blickar bakåt eller framåt. Det var som min psykolog sa till mig, ”Försök att göra allt lite långsammare”. Detta är ibland lättare sagt än gjort för en rastlös tidsoptimist med beslutsångest, men jag vet också att hon har en poäng. Världen går inte under om jag går eller cyklar lite långsammare. Det gäller att välja sina stressmoment, precis som med strider. Det där sista är någonting jag också jobbar på.

Senaste veckorna har jag mest tagit det lugnt och inte dokumenterat så mycket med mobil eller kamera, men några bilder finns det så jag tänkte dela med mig av vad jag har hittat på.

 

IMG_2944Vissa dagar stannade jag inne och var för mig själv, men vissa dagar när temperaturen steg över 20-sträcket så cyklade jag ut till Västra Hamnen och solade. Tro det eller ej, men den här obotliga badkrukan har faktiskt badat också, FLERA gånger. Okej, två gånger, men ändå. 

IMG_2896Förrförra helgen tillbringade jag i princip hela helgen tillsammans med den här fina personen. Middag på hennes balkong på fredagen, filmkväll hos mig på lördagen och på söndagen åkte vi på utflykt till Hörte Brygga med min kompis Jocke. 

IMG_2906Att baka är billigare än att köpa dyra kakor på hipsterkaféer. På bilden: Kärleksmums.

DSC_4577Jag har hängt med familjen hemma hos min bror och blivit nedbrottad av två små marodörer. De där två brorsbarnen är helt underbara när de inte skriker eller gråter. Tänk att två små människor kan ge så mycket kärlek? Det är inte jag på bilden utan syrran. Jag dumpade dem på henne när jag hade fått tillräckligt med blåmärken på min överkropp.

IMG_2884En annan jag hängt med är denna gulliga vän. Jag är så tacksam för att Louise blivit en så god vän på kort tid. 

IMG_2905Många luncher och middagar har intagits i sängen, men så är också min säng min borg. Där gör jag allt.

IMG_2874Ibland har jag tagit med en termos med kaffe bort till parken eller havet med en trevlig podcast i hörlurarna.

IMG_2883Det här liksom. Det är så vackert <3

IMG_2918Jag har lånat böcker på biblioteket. Den första jag läste var Michael Jacksons biografi Moonwalk. Helt okej men kanske inte den bästa jag läst.

IMG-20170715-WA0017Dessutom så var min tyska kompis Anna på besök. Det var så himla mysigt att ha henne här. 

Det är ungefär så det sett ut. Det märks att svenskarna börjat med sin semester för Malmö känns så lugn och stillsam på något vis. Det är färre människor överallt. Jag älskar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.