C'est la vie

Steg för steg

IMG_2908

Det har regnat hela dagen så jag passade på att göra sådant som bör göras en dag då solen inte skiner. För det första har jag tvättat, vilket var välbehövligt för snart hade jag fått börja vända ut och in på mina underkläder. Too much information? Sedan fick jag undan det stora diskberget. Eftersom att jag lever i ett singelhushåll så har jag för mycket glas och porslin för mitt eget bästa. Mest ultimat vore det kanske om jag hade en av varje grej. Då hade jag tvingats diska direkt. Fast det hade varit jobbigt de gångerna jag verkligen inte orkar diska direkt. Vad jag även gjort är en banankaka. Ja, igen! Kommer jag någonsin baka något annat än kärleksmums eller banankaka? I think not. Den blev för övrigt riktigt god. IGEN. Jag har även hunnit se på Före Detta Fruars Klubb som plötsligt uppenbarade sig framför mina ögon när jag skrollade i menyn på Netflix. Jag hade den på VHS en gång i tiden och har alltid älskat den. Den kom ut 1996, så alltså 21 år sedan, och jag var gammal nog att ha en VHS-film om tre skilda medelålderskvinnor. Hur gammal är jag egentligen?!

För övrigt så mår jag okej (förutom min plötsliga ålderskris). Jag tar allt lite piano just nu. Vilar när det behövs, socialiserar i lagom dos, försöker att vara snäll mot mig själv, jobbar på att säga nej, övar på att ta beslut utan att få ångest för att kanske ha tagit fel beslut, undviker stressiga situationer, konsumerar sociala medier på lägsta nivå, läser böcker och sänker alla prestationskrav. De senaste veckorna har varit stundvis fina och stundvis tuffa, men jag vet att det är så det är. Jag får inte vara för hård mot mig själv om jag faller ner i gropen igen utan i stället acceptera läget, rehabilitera och gå vidare. Ni vet, steg för steg.

Eftersom att en bild på en grå regnhimmel inte är särskilt inspirerande så får ni här ett foto jag tog för några kvällar sedan från mitt köksfönster. Det var ännu mer spektakulärt i verkligheten. Färgerna var helt magiska. Jag älskar den utsikten. Nu ska jag äta lite middag och se på ännu en film. Det blir många sådana nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.