C'est la vie

Sleepless in Malmö

Jag kikar in här och säger hallå, salut, hello, moi. Hej, helt enkelt. Det var några dagar sedan vi sågs här. Jag hade tänkt skriva ett inlägg under helgen men ville inte tillbringa tid i cyber space när jag hade roliga grejer att göra i den verkliga världen. I helgen var det riktigt pangväder med omkring 20 grader och nästintill vindstilla (vi skåningar vet ju att det sällan sker här nere, särskilt i Malmö). Sensommar är det bästa som finns ju. Lagom varmt, sol och fina naturfärger. Jag hade den bästa, roligaste och mysigaste helgen på länge. Så många härliga stunder med människor jag tycker om och minnen som skapats för att plocka fram en mörk, kall januarimåndag. Jag kan berätta mer om det sen.

Tyvärr kommer oftast roligheter med för lite sömn och så var även fallet för min del. Igår kväll gick jag därför och la mig tidigt men kunde såklart inte somna. För många tankar i huvudet, rastlös i kroppen, kissnödig, törstig, sura uppstötningar, hungrig… Allt som kunde hindra mig för att glida in i drömmarnas land. Lägg till två nätter med i snitt 6 timmars sömn och huvudvärk. Idag är jag inte piggast i stan med andra ord och bilderna ovan beskriver mitt state of mind ganska väl. Grusiga ögon, allt skaver och ”face palm”-mode. Helst vill jag bara ligga på soffan och titta på Vänner hela dagen och vänta på en lämplig tid för att lägga mig och sova igen. Men det tänker jag inte göra. I stället ska jag göra någonting vettigt av den här måndagen.

Hur var din helg? Har du gjort något roligt?


0 kommentarer

  • teruko

    Har haft en glatt överraskande helg. På kalas hos sonen som fyllde 40 får vi plötsligt veta att han och sambon sedan 18 år gift sig! Surprise!!! Gissa om det var gapande munnar runt bordet vid den nyheten! (Är väldigt glad och nöjd över detta, storslagna påkostade bröllop är inte min grej … 😊 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.