C'est la vie

Sick of being sick

Jag har sovit riktigt dåligt inatt. Precis som jag gjort hela veckan. Kunde inte somna igår och sen vaknade jag flera gånger under natten. Fick dessutom hostanfall när jag skulle gå och lägga mig igår. Borde nog inte varit ute på stan igår eftermiddag, men det var svårt att sitta inne när det var så fint väder. Får väl stå mitt kast. Jag är riktigt hes och har ont i halsen, och hostan vill inte ge med sig. Fan alltså, I’m sick of being sick! 🙁

Idag är det bara 12 grader ute(!) dessutom så man får nog bylta på sig tyvärr. Vad hände med sommaren liksom? Detta suger ju. 

Vi kör ju upp till Vittsjö i eftermiddag och sen ska jag bara sitta inne och mysa hela helgen. 🙂
Ska ta och göra lite te och mackor nu och sen titta på ett avsnitt av OTH medan jag väntar på att brorsan ska ringa. Har en del att ta igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.