Vardagslyx

The perfect friday


Om ni inte testat Sevvans Café Coolers, så gör det! Sketagoda. 🙂


Mamma skulle försöka fota mig, men hennes tekniska kunskaper är så gott som obefintliga. Så ja… det blev som det blev. Haha! 😉


Lite shopping blev det idag. Ska visa er sen!

Trots en något kylig dag, envis hosta och stress med flygbokning i förmiddags, så har jag ändå haft en riktigt bra start på helgen. Min fredag hittills har varit både mysig och trevlig.
Det började med fika på Davidhallstorg med Lina. Tack vare att solen varit framme hela dagen så kunde vi sitta ute. Pratade om allt möjligt och satt och fikade en lång stund på torget. Hon ska hyra min lägenhet från och med juli, så vi gick genom en del praktiska saker i det. Skönt att hyra ut den till en vän som man litar på. Hellre det än en total främling som jag inte vet ett jota om.

Sen skulle Lina iväg och jag gick en sväng på stan. När jag var inne på Zara så ringde mamma, så hon kom dit. Blev lite shopping på Zara och H&M. Sen gick vi till Seven Eleven och köpte lite fika. Så satte vi oss utanför i solen och njöt av den sena fredagseftermiddagen. Fick en så härlig fredagskänsla!

Skulle ju åkt till Kivik i eftermiddags egentligen, men kände att jag inte orkade det och nu kan jag åka med brorsan och svägerskan upp till Vittsjö imorn, istället för att slösa pengar på tåg.

Hade tre olika saker jag var medbjuden på ikväll, men jag mår ju inte helt bra så jag struntar i allting och hoppas på att det dyker upp lite roliga saker nästa helg också. Vill gärna bli av med denna förkylningen nu så då är det bättre att kurera sig hemma.

Det blir film och godismys med kusinen istället. Sophia ligger på mitt golv och sjunger till Så ska det låta. Och kommenterar allt, haha! Och jag sitter här och skrattar åt henne.
Åh nu sjunger de vår låt! Moviestar sjöng och dansade vi alltid till när vi var små. Hahaha! Memories kan jag lova.

Trevlig kväll på er!

0 kommentarer

 • tess

  Heeej tjejjen!!

  Du skrev i min blogg för ett tag sen. Ser att du e här nere nu =) Välkommen!! Var bor du? Hur trivs du? Vi kan ju ses nån dag om du har lust 😃 Kram på re!

 • tess

  Okeeej 😊 cool! J bor i Versailles 😊 Vi màste ta en picknick här vid fina slottet 😊 Ja àker i slutet av juli, känns konstigt.. Kommer nog komma tillbax nàn gàng, de e troligt 😊 hör av dig när du e tillbax slutar ju skoan slutet pà juni o sen e de mycke fritid 😊 bisou

 • Christine

  Emma: Jag är sjuk och kände inte att jag orkade åka iväg någonstans igår kväll eftersom att jag hade fått hosta. Det var inte att jag inte hade lust, jag orkade inte. Hade flera grejer jag var bjuden på, men kände att jag fick prioritera min hälsa.
  Men jag ska se er på Entré! 😊
  Hoppas föreställningen gick bra igår. Bisous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.