Tankar & Funderingar

Mother knows best?

När jag var med mamma igår på stan, så provade jag denna långklänningen. Det var den jag pratade om i torsdags. Jag tycker den är fin, men när mamma såg den så tittade hon på mig med skeptiska ögon och sa "nej, nej jag tycker inte du passar den tyvärr". Haha! Min mamma har ibland totalt annorlunda smak än jag men hon brukar iafl vara ärlig när hon antingen gillar eller inte gillar någonting. Hon tyckte färgerna var fel för mig och att den "stod ut" för mycket där fram.
Så det blev inget köp.

Men har min mamma fel? Jag tycker ju om den, men kanske är det inte riktigt jag med maxiklänning.
Vad tycker ni? Please say your opinion!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.