Things I like

Le weekend


Becci och jag ute i solen.

Bloggen har fått vila sen igår. Jag har inte haft tid för att uppdatera.
Helgen har varit riktigt härlig med filmmys med Sophia i fredags kväll, vilket var riktigt trevligt. Igår körde jag, brorsan och hans sambo Becci upp hit till Vittsjö. Och här väntade farfar och min morbror och kusin Jonathan. Även Ewa’s föräldrar och bror, samt Julia’s kompis Emelie var här på middag. Små goda plockgrejer till förätt, sen oxfilé och efter det en supergod chokladkaka som Ewa gjort. Jag var sååå mätt, haha! 😛

Efter det bänkade jag, Julia, Becci och Emelie oss framför Eurovision. Hade det värsta mysigt och var riktigt seriösa och betygsatte och antecknade. Och vi var ganska överens sen om att rätt låt vann! 🙂 Eller vad säger ni?

Började söndagen med frukost ute i solen. Satt ute ett tag så jag hoppas att jag fått lite solbränna. Sen kom vi på den briljanta idén att dra ut och fota. Brorsan har en riktig monsterkamera så vi tog en massa roliga kort. Sen körde de tillbaka till Malmö och på eftermiddagen låg jag mest i soffan och kollade film. Mådde skitdåligt hela eftermiddagen och fick sprängande huvudvärk. Botade det med två alvedon, en powernap och två filmer på TV1000. Och lite av chokladkakan från igår, hehe. Perfekta medicinen. 😉

Åker hem till Malmö i morgon och ska då träffa Sofia, på ett eller annat sätt.
Nu ska jag slå en pling till Fanny som sms:ade mig nyss. Hon har fått en ny lägenhet som jag väldigt gärna vill höra om!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.