C'est la vie

Should I stay or should I go now?

Åh, jag har sådan beslutsångest just nu. Jag ska åka hem på lördag och känner mig så stressad över det och funderar på att boka om min biljett. Det vore så kul att få helgen här också för det är så många jag inte hunnit träffa, och flera som jag knappt kunnat umgås med för att de är bortresta eller jobbar på dagarna, och då känns det trist att åka hem lördag morgon. Jag kan bo hos Sophie tills på måndag, biljetten kostar bara 50 euro att boka om och det kommer inte kosta mig så mycket mer än att jag kanske äter ute lite mer än hemma.

Samtidigt har jag ett event på lördag som jag ska gå på med Madde, det ska bli bättre väder i Malmö än här i helgen och min lägenhet står tom sedan i söndags. Jag borde åka hem och ta tag i mitt liv.

Fast så är det ju Paris, och jag vill inte åka hem ännu. Jag känner mig inte redo för att åka härifrån om 1,5 dag. Idag känner jag mig så handlingsförlamad att jag gått runt här hemma och ”packat” i flera timmar. Hunnit med att ändra tillbaka min adress och kontakta a-kassan. Är fullt påklädd och redo att gå ut men jag får dåligt samvete om jag inte går och sätter mig och söker jobb, samtidigt som jag vill ta vara på de två sista dagarna (om jag nu inte bokar om min biljett) här. Så går timmarna och jag får ännu mer ångest för att jag inte gjort någonting av min dag.

Att det ska vara så svårt. Hatar denna beslutsångest. Usch, jobbig dag.

Hur hade DU gjort?

Jag tror i alla fall att jag ska ta mig ut nu. Jag kan lika gärna ta tag i jobbsökandet när jag kommer hem. Tänkte att jag ska promenera bort mot Sacre Coeur. Behöver frisk luft! Ikväll ska jag på en vernissage som min kompis Maïa bjudit med mig på. Det blir nog trevligt!

0 kommentarer

  • teruko

    Det känns för mig som att du skulle boka om biljetten och sedan använda tiden i Paris till att verkligen vara där, både fysiskt och mentalt. Måste du verkligen söka jobb just när du är där några få dagar??? Bestäm dig, håll fast vid beslutet och ta tag i problemen när du kommit till Sverige igen, det är mitt råd. (Hoppas lösningen blir bra för dig, vad du än väljer. Det här ”mittemellantillståndet” verkar himla jobbigt.)

  • Sonya

    Stanna och njut av livet, sedan när du kommer tillbaka har du mer energi till att söka arbete etc! Tänk att livet är kort och det är bra att passa på och njuta. Kram

  • christinestories

    Ja precis så försökte jag se det. Det var rätt beslut att boka om! Kändes så mycket lättare att komma hem till Sverige. Känner mig mer motiverad och lugnare 😊 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.