Paris

No doubt

Ibland kommer de. Dagarna då den jobbiga känslan smyger sig på och allting inte känns så självklart. När jag tvivlar lite mer än vad som är hälsosamt för mig. Då jag inte vet vad jag vill eller hur jag ska ta beslut för att det ska bli bra. De dagarna kan dyka upp även i en av världens vackraste städer.

Så jag ringde mamma som sa sådant där som mammor säger och som man inte vill lyssna till för att man vet att det är det mest rationella rådet att lyssna till. Till slut sa hon: ”Gör det du vill göra och ha inte dåligt samvete för ditt beslut”. Sedan gick jag ut för att rensa tankarna. Det var lite grått och regnigt men ändå så vackert och hemvant. Kände där och då att det inte var några tvivel om vad jag faktiskt ville. Så jag tog ett beslut. Så var det med det. Efter en snabb runda förbi Sacre Coeur så snubblade jag över ett mysigt café där jag drack en av de godaste kopparna kaffe jag någonsin druckit. På allvar. Känner däremot att jag måste hålla in med alla sötsaker. Det blir lite för dyrt i längden.

Igår kväll var jag på en fotoutställning/vernissage (gratis vin tackar man ju inte nej till) följt av middag, men mer om det senare. Nu ska jag göra mig i ordning lite snabbt så att jag kan gå ut. Igår var jag inne större delen av dagen så idag tänkte jag i stället ta tillvara på den.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.