Inspiration

Sharing is caring

Jag är väldigt trött för tillfället och har dessutom blivit sjuk. Den som har varit på alerten den senaste veckan har säkert förstått att jag har börjat jobba också. Efter några månaders paus tar det ett tag för kroppen och hjärnan att anpassa sig till det. Jag misstänker att det är immunförsvaret som inte riktigt hänger med i svängarna och på så vis inte haft tillräckligt med motståndskraft för att stå emot en massa baciller. Vips så blev jag förkyld! Med det sagt tar jag några dagar för att kurera mig och hämta nya krafter.

 

Så jag tänkte att vi ska ägna detta inlägg åt lite cyber love och tipsa varandra om roliga saker. 

Har du sett en härlig film de senaste dagarna? Upptäckt en grym artist/grupp? Hört en inspirerande podcast eller TED Talk? Lagat till ett smarrigt recept? Läst ett roligt blogginlägg eller en intressant artikel? Fått syn på en meme på Instagram som fått dig att skratta högt på bussen? Skicka iväg en kommentar här eller maila mig, så sammanställer jag allt i ett inlägg i slutet av veckan.

Sharing is caring och jag tror att vi alla behöver lite inspiration och motivering den här tiden på året. Right? Tänk vad många som kan glädjas åt det där som du sitter och håller på i hemlighet.

 

Jag kan börja!

♥ En cover av Fleetwood Macs låt The Chain som Harry Styles nyligen gjorde i BBC 1 Live Lounge. Som Nutella i mina öron.

 

♥ Två serier på Netflix som är ganska okonventionella och med lite speciellt humorspel. OBS! Inget för barn, eller den pryda vuxna.
1. You’re the worst – som handlar om ett gäng ganska dysfunktionella personer i 30-års åldern som bor i LA.
2. You Me Her – med Greg Poehler om ett gift par som ingår i en polyamorös relation med en tredje yngre kvinna.

 

KRAM på er! ♥

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.