C'est la vie

See you again soon

 

 

Nu sitter jag på Orly och väntar på flyget. Jag blev lite sen från jobbet så jag gjorde det smarta draget att ta en taxi från jobbet till flygbussen. Det var i alla fall planen, men väl på Champs-Elysées insåg jag att det plus flygbussbiljetten skulle kosta mig lika mycket som en taxiresa till flygplatsen. Hoppade av vid Tuileries, armbågade mig (bokstavligt talat) genom en hord spanska turister som tog upp hela jäkla trottoaren och släpade ner min resväska i metron i stället. Självklart var det helt meningslöst att stressa överhuvudtaget för nu är flyget försenat. Dessutom glömde jag mina bättre hörlurar på jobbet så kommer inte kunna kolla på serier på flyget. Är det inte typiskt?

 

Fast vad gör det egentligen? Om några timmar är jag i Sverige!

 

Vi ses om fem dagar la France.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.