C'est la vie

I better get used to it

 

 

Våren tog en paus och in kom höstigt och ruggigt väder. Usch vad jag frusit idag. Så ni som befinner er på de nordliga breddgraderna i Sverige och fortfarande har vintertemperaturer kan trösta er med att det inte är mycket bättre här i Paris. Dessutom är det väl lika bra att jag vänjer mig vid kyligare temperaturer nu när jag åker till Sverige i morgon, då det tydligen ska bli 7 grader och regn hela helgen i Malmö. Det verkar som att jag får ta fram höstjackan igen. Jag kan inte låta bli att fundera över om jag inte borde tagit den här resan i maj i stället. Fast det viktigaste är ju att jag får njuta av fem dagars 100 % Sverige-semester med familj och vänner. Jag längtar redan efter att få lägga mig i den där sköna DUX-sängen hemma hos mamma och sova utan att bli störd av sopbilen klockan halv sju på morgonen. Det ska bli så skönt med en paus från jobb och Paris. Det behöver jag just nu.

 

Jag behövde förresten en ny datorväska inför resan, så jag sprang in på Fnac på vägen hem och plockade första bästa. När jag kom till kassan frågade tjejen bakom disken om jag ville använda rabatten jag hade på mitt klubbkort – vilket resulterade i att jag endast betalade 7 euro för den. Tack för det!

 

Nu ska jag packa det sista inför i morgon. Jag åker direkt efter jobbet så jag kan absolut inte glömma någonting viktigt hemma i morgon bitti.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Nja, vinterväder är väl att ta i, vi har ju också haft varmt, 15-18 grader, Förra veckan var det sol hela veckan. Nu dock, typ höstväder här. regn, regn, regn. Jag som ALLTID går till och från jobbet har åkt buss två dagar i rad. Blä. Men. jag kan tänka mig att du inte bryr dig om vilket väder det är nu när du äntligen får komma hem! 😊 Välkommen hit!

  • Christine&Paris

    Du bor väl inte i norra delarna av Sverige? 😉 I Östersund var det 2 grader idag. Det är vinter för mig, haha! Och tack, är fortfarande på jobbet men räknar minuterna till jag får ta bussen till flygplatsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.