Things I like

SCREAM 4

 

 

Jag och C har spenderat hela eftermiddagen hemma hos två vänner i deras helt underbart fina lägenhet i 15:e ett stenkast från La Motte Piquet. Vi har ätit långlunch, spelat brädspel och sjungit med till Jean-Jacques Goldman-hits. Nu har vi precis ätit sushi, som tyvärr inte var någon höjdare. Det får bli ett annat ställe nästa gång. På TV visas Scream 4 – som såklart är skitlöjlig och överdivet blodig – och jag njuter av avsaknaden av söndagsångest eftersom jag inte behöver ställa väckarklockan ikväll. Förutom lite extrajobb på tisdag är jag nu ledig i ett par veckor innan allvaret börjar igen.

 

 
0

0 kommentarer

  • Karin

    Haha, just den där scenen såg jag också! Är hon inte lite irriterande den där reportern? Så extremt hyper varje gång hon är i tv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.