Travels

Konsten att packa smart

 

 

Eftersom vi åker på semester på söndag är det en del att fixa med denna veckan, som t ex städning, tömma kylskåpet, hitta skor till bröllopet, lämna in kläder på kemtvätt, frisören och packning. Eftersom vi ska vara borta i nästan två veckor och dessutom måste packa för olika sorters väder, måste jag packa smart. Min sköna tröja i kashmir som Christophe köpte till mig på Massimo Dutti kommer passa bra kyliga kvällar i alperna och funkar ihop med det mesta. De fina linneshortsen från NafNaf är perfekta varma dagar i Italien. Mina loafers köpte jag för 15 euro i en kina-butik på avenue de Clichy och de är så sköna så man nästan glömmer att de är på.

 

Jag är oftast inte den som planerar långt i förväg men när jag ska resa någonstans blir jag överdrivet organiserad. Jag kan börja packa neccessären och lägga fram kläder flera dagar innan. Sen när jag kommer fram till min destination har jag packat helt fel. Som vanligt. Denna gången ska jag dock planera väl så jag inte saknar någonting väl på resan eller kommer hem med tio oanvända plagg.

 

Är ni bra på att packa inför resor?

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.