C'est la vie

Saturday night fever

IMG_4072

Helgen har varit riktigt bra, med allt från picknick i Parc Monceau till tequila shots på en bar i 10e. I lördags kväll träffade jag några vänner efter att de slutat jobbet. Det började med apéro vid Canal Saint Martin och övergick till en väldigt sen middag på en bar vid République. Sedan droppade några av för att åka hem medan jag, Andrew, Kamil och Andrews kusin George fick en spontan impuls att spela biljard klockan ett på natten. Så vi drog bort till Oberkampf och gjorde det i en timme. När de stängde baren så gick vi i stället till en klubb en bit bort där vi dansade till klockan halv fyra på morgonen. Vi avslutade kvällen med varsin crêpes från en kiosk mittemot. Sedan följde Kamil mig till République och jag tog en taxi hem. Älskar verkligen dessa människor och att de tar sig tid att ses när jag är på besök. Jag känner mig lyckligt lottad att ha så härliga vänner överallt i världen. 

Nu sitter jag på ett TGV-tåg ner till Côte D’Azur. Jag kommer fram till Nice omkring 17.30 så det är ett par timmar kvar. Den här helgen har tagit på krafterna så jag ska försöka sova en stund. Jag är ju inte 20 år längre. Det tar typ två dagar att återhämta mig efter en blöt utekväll.

IMG_4088IMG_4069IMG_4075IMG_4079IMG_4096IMG_4091IMG_4099IMG_4101DSC_0103

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.