Paris

Postcard from Paris

IMG_4063
Pont Louis Philippe, île Saint Louis ligger till vänster i bild.

 

 

Tiden går fort när man har roligt. Vilket jag minst sagt haft, men jag får berätta om det sen. Min sista kväll i Paris börjar lida mot sitt slut. I morgon tar jag nämligen tåget ner till Nice, där jag stannar fram till onsdag. Efter det var jag lite kluven till vad jag skulle göra och det stod mellan att a) flyga hem b) ta tåget upp till Paris c) stanna ett par nätter till på Rivieran. Efter lite funderingar, samt en tänkvärd input från Sara som tyckte att Rivieran var det självklara valet, så bestämde jag mig för att boka ett hotell i Antibes i två nätter och flyga hem från Nice nästa fredag kväll. Ett beslut jag är riktigt nöjd med.

Nu är jag på väg hem till Natalie. Vi ska ta ett glas eller äta något i Montmartre, där hon och hennes sambo bor. Mysigt avslut på ett riktigt bra paris-besök. I morgon på tåget ska jag sortera bilder och skriva inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.