Things I like

Saturday Brunch


Lycka är att det finns RIKTIG bacon i butiken här vid oss. Annars sâ är det svârt att hitta det i Paris, deras syn pâ bacon är att den är rund och typ vanlig skinka, haha!


Christophe älskar mina svenska pannkakor 😉


Mina favoritfrukter!

Brunchen jag fixade idag. Jag ville göra nâgot för min chéri eftesom att han alltid gör fina saker för mig. Dessutom jobbar han sâ mycket nu och behövde en ordentlig mâltid. Sâ medans han fortfarande lâg och dreglade pâ kudden, sâ lagade jag ägg och bacon, vispade ihop pannkakor och skar upp färsk frukt. Det ât vi medans vi tittade klart pâ Benjamin Button. Myslördag 🙂
Det ser gott ut va?

Nu har Christophe jobbat nâgra timmar, trots helgen till och med, och jag har tittat pâ sista The Hills. Han kommer hem om en knapp timme och dâ ska vi iväg pâ bio och se Inception vid Opera. Ska bli kul, särskilt eftersom att den blivit sâ hyllad. Jag avgudar Leonardo DiCaprio och sen är ju Ellen Page med ocksâ. Spännande.

Tills han kommer hem ska sätta pâ lite grym musik och fixa med lite grejer.
Hoppas ni har en riktigt trevlig, rolig och mysig lördagskväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.