C'est la vie

Inception

Vi sâg ju Inception igâr, och den var verkligen mäktig. De första 20 minutrarna fattade jag noll, haha! Men sen föll allt pâ plats sâ jag förstâr inte riktigt de som sâger att de inte fattade filmen. Sjukt bra gjord dessutom, bâde manusmässigt och effektmässigt. Roligt med att de filmade i Paris! Christophe visste var det var men inte jag. Det var tydligen i 7:e, inte mina kvarter 🙂 Väl värd att se men pinka innan och se till att ha nâgot snack. Den kunde kortats ner lite…

Idag är det inte sâdär superkul väder, molnigt och trist. Man kan ju undra var det fina och soliga vädret tog vägen och när det kommer tillbaka.
Nu ska jag äta upp min frukost sen krypa ner i C’s armar, han ligger fortfarande och nannar. När vädret är kasst sâ har man ju en bra anledning att ligga och mysa i sängen. Senare blir det en fika med Precious.

0 kommentarer

  • LIZA SVARAR:

    Så du gillade filmen? Det gjorde tyvärr inte jag.. Tyckte bara den var för konstig. Väldigt speciell o inget jag roas av tyvärr.. Hoppas du får en fin kväll 😊

  • Ellinor

    Jag hoppas på att snart komma iväg och se den jag också. Har läst en del om den och det verkar vara en film som kan komma att falla mig väl i smaken.
    Hoppas du haft en fin dag.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.