C'est la vie

Rustad för svensk sommar


Allt från H&M förutom jeansen, som är från Mango.

Voila! Min nya tröja från H&M. Här har jag den med en långärmad svart tröja. Kallt nu i Paris!
Kyliga sommarkvällar kan man ha den tillsammans med ett enkelt linne under. Passar bra till svenska sommaren, haha!

Fin va?

Jag och Linda hade en riktigt trevlig kväll. Middag med en massa snack om allt möjligt, och som vanligt en massa garv. Särskilt åt hennes besvikna min när hon råkade köpa fel godis. ”Nää, kolla, det är SKUM i”. Som att hela världen rasade samman. Och sen när hon fuskade i spärrarna(som halva Paris iofs gör men så gäller det att inte bli upptäckt) på les halles och låtsades inte kunna franska när hon börjat med att prata på just franska när RATP-killarna stoppade henne. Fast vi snackades oss ur det. Bara att man säger att man är svensk så kommer man undan med det mesta. Hahaha! Hon kommer bli skitlack nu för att jag lämnar ut henne i bloggen. Men så går det när man skaffar sig bloggande vänner. Kan ju tillägga att hon faktiskt är mer normal än jag framstår henne som.

Nu borde jag sova, men istället pratar jag som vanligt sitter jag här med mitt tillfälliga förhållande(datorn) och snackar på msn om lågkonjuktur i singelvärlden. Fråga mig inte…
I morgon är det iafl lite sovmorgon. Dock jobbar jag till kl 20 sen. Segt. Men snart är det helg! Då blir det after work med Natalie och annat kul.

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Skitfin tröja. Gillar den korta modellen. Har en liknande men inte i samma material. Men det är jättefint med ett längre linne under 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.