C'est la vie

Paus i vinterdeppet


Ge mig kaffe!!

Jag är så trött så jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Somnade 2 i natt, ungefär. Sen upp kl 7 och jobb hela dagen. Dessutom började det snöa igen idag. Plus allt stress med jobbsök både här och i Sverige, grejer som inte funkar i lyan, leta upp utbildningar till hösten för att kunna skicka dem från Stockholm… Man kan ju inte annat än bli less. Känner mig som överkörd av ett helt godståg idag.
Nu ska vi till Sv Kyrkan. Då blir det kaffe för min del. Hederligt svenskt kaffe. Najs. Iafl en ljuspunkt i denna tråkiga vinter. Jag HATAR januari och februari.

Fast ikväll tar jag en paus i min deppiga vintertillvaro. Ska istället ha roligt med Linda. Middag och drinkar. Lillördag ju! Oh yes.

Toodles!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.