C'est la vie

Ruggigt


Denna veckan blir det nog inte många luncher ute i solen. När det är såhär ruggigt vill man bara vara inomhus. Brr!

Tydligen hamnade jag på förstasidan igen. Jag gissar på att allas vår favoritträningsfreak&blogg.se-redaktör Karin Olofsson har med det att göra, haha. Men det är ju bra för då spenderade jag inte en massa tid på att svara på frågorna bara för nada. Jag hoppas att ni är en del som fått lite hjälp och tips av det!
Var aldrig rädda för att lämna den trygga bubblan i Sverige och testa vingarna. Det är en hel värld här ute! 😉

Om en halvtimme ungefär slutar Christophe så då ska jag hem till honom. Det blir Croque Monsieur till middag(mums!) och så ska vi göra klart mitt CV. Just nu är jag mer sugen på att sommarjobba här än i Sverige så jag måste få iväg lite ansökningar denna veckan.
Och så har Geoffroy köpt lite grejer till mig från IKEA när han var där igår. Kan ni gissa vad? Jag längtar ihjäl mig!

Föresten så har vi 10(!) grader här idag bara. Blåser gör det med och regnar då och då. Usch det är riktigt ruggigt och jag fick ta fram trenchen igen. Vad hände med värmen? Hoppas den snart är tillbaka!

0 kommentarer

 • Karin

  nej till på onsdag.. gillar INTE den här stan, så starkt sammanknippat med ångest och ensamhet och detk änner jag på ikväll igen men får ju veta nu iaf att jag åker hem iövermorgon så överlever nog i det här lilla hotellrumsscellen hehe..

 • Malin

  Sv: nej gud det forstar jag verkligen… och just franska ocksa! Jag menar jag laste tyska pa hogstadiet och en termin pa gymnasiet och kanner igen det dar med att lamna skolan och kunna saga hej, hej da och vad man heter i princip (min pappa ar tysk och ar bosatt dar, sa jag kan val kanske saga fargerna och veckodagarna ocksa om jag ar pa bra humor 😉) men min basta (engelska) van bor dar sedan 2 ar tillbaka, och nar jag aker dit antingen for att traffa henne eller for konserter sa efter ett par timmar sa forstar jag folk anda – for det ar ju sa likt det svenska spraket… men franska… njaa… dar far man nog ha mycket, mycket mer fantasi!

  Tycker att det ar haftigt att du (och aven min kompis som flyttade dit, dock bor hon i Derby utanfor Nottingham nu) tog dig an utmaningen utan att ha varit lite halvt expert innan. Manga man stoter pa som flyttar till ett land dar det officiella spraket inte ar engelska gor ju det kanske for att de har slakt dar, eller har talat spraket hemma sedan de var sma eller sa…

 • amanda/bergström

  SV : tack för tipsen 😊
  kan meddela att vi är två dagar i paris på två dagar i disneyland … ;d lite kort tid, men men .)

 • Ilona

  Hejsan 😊 tipsade nyss dig för bloggerskan Kenza. Hon ska ju till paris, så skrev att hon kanske kunde fråga dig om nattklubbar och shoppingställen. Hihi 😊
  Fin blogg btw 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.