C'est la vie

We are the people to rule the world


Frukost: Pago ACE-juice och skorpor med hushållsost. Vardagslyx!

Alltså ursäkta språket, men fan vad ni är gulliga. Tack för alla söta kommentarer och ”hyllningar”, eller ja ni fattar, haha! Vad glad jag blir att ni uppskattar min blogg. Det får mig att le lite extra idag och känna mig lite stolt över mig själv.

Hur som helst så sitter jag just nu kvar hos C, han har gått till jobbet och likaså de andra. Han gav mig nyckeln så jag kanske går till ett café med WiFi sen istället. Vi ska äta lunch tillsammans sen så jag kunde ju lika gärna stanna här runt Villiers. Det är kallt i denna lägenheten så jag sitter här och fryser. Min händer är iskalla! Igår var hela ligan hemma + flickvänner. Så vi var 6 stycken här igår kväll. Men det var trevligt. Jag gillar verkligen båda killarna. Tjejerna känner jag knappt men de verkar trevliga.
Och Geoffroy hade köpt grejer från IKEA. Tyvärr hade han missuppfattat mig och istället för knäckebröd köpt skorpor och istället för chokladbollar så köpte han gräddbollar. Gräddbollar är ju verkligen inte mina favoriter, haha! Men det är ju inte så lätt för en fransman att veta och han fick med sig hushållsost och Marabou Daim, det gillas! Och jag var inte den enda som gillade Marabou Daim, de andra gjorde det med. Daim är väldigt populärt här förstår ni. Fast de uttalar det typ Daaa… eller något sådant. Sen pratade vi om Millenium-serien. C har läst alla böckerna. Det har liksom inte ens jag gjort! Och serien går på Canal+ här och i princip alla kollar på den. Så fattar ni att Sverige äger? We are the people to rule the world. Typ 😉

Nu ska jag känna mig lite stolt över mitt land och jobba vid datorn en stund. Går säkert bättre att skriva då.
Hörs senare!

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Haha, själv har jag inte råd att tröstshoppa… är luspank just nu! räknar verkligen mina sista mynt nu, haha… Mums förresten med skorpor!

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelh

  Millennium-serien är sjukt hypad här i Spanien också 😊 Svenska författare över huvudtaget är väldigt hypat här =)

 • Maria

  Ååååh hushållsost! Vad besviken du måste ha blivit på att inte få Delicato-bollar…Kan köpa ett paket till dig också om jag åker dit snart:)

 • Ferferi

  Ja jag vet en del parisare som läst Millennium-serien också. Och allihopa har de hyllat Stieg Larsson. SJälv har jag bara läst första boken och sett de två första filmerna. Känner mig så dum när ämnet kommer på tal här numera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.