Things I like

Je voudrais


En långklänning. Denna från H&M är söt men en svart ligger högre upp på listan.


En brun väska. En Mulberry Roxanne i Chocolate hade inte varit fel.


Ett par par låga klassiska Converse All Star. Ett par grå eller blå t ex. 


En ny klocka. Micheal Kors är favoriten just nu och den här är sååå snygg. Jag måste se om den finns på Printemps klockavdelning.

Hmm, vi får se om det blir ett par skor i varje fall. Det behövs nu!
Jag får fundera lite på det där. Nu ska jag iafl gå och äta lunch hos några galna italienare.
Ciao!

Bilder från H&M.com, Converse.com, Asos.com & Mulberry.com.

0

0 kommentarer

 • Camme

  Christine! det finns en liten klockbutik som är bra mkt billigare än svenska priser. Nära inpå amerikanska priser faktiskt. de har massor av fina klockor i märken som michael kors, Ck, guess och så. Jag har glömt vad gatan heter, men du vet om du har sacre couer framför dig så går du åt höger och mot moulin rouge området. den ligger strax innan en sportbutik med massa billiga converse. gaah.. jag har letat efter michael kors i sverige, inte alls stort här hemma ännu. Nåja, lycka till och jag tycker definitivt att du ska köpa en 😉

 • baby rozi

  ja du har fan rätt, vad som känns mest rätt just nu för mig är nog skolan, detta kan vara min enda chans, och allt jag kämpat för det senaste året ska inte gå förgäves, vill jag åka så får jag vänta, först är det viktigt att komma in på en bra skola 😊

 • Camme

  haha just det… jag är lite förvirrad. det var ju för att vi stod på platån, blir fel sida då hehe.. ja men det är bra att du vet vad jag menar 😊 good luck. det är skitsvårt att hitta mk i Malmö & sverige över huvudtaget. jag har suktat efter en i flera år…. men blev guess tillslut.

 • Ellinor

  Önska, önska runt i ring, önska kostar ingenting…
  Tänk så mycket fina saker de finns. Det är inte för intet som man (jag) ofta önskar att pengarna faktiskt växte på träd 😉
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.