THROWBACK,  Travels

Rome on a Friday two years ago

Jag älskar att kika tillbaka i bildarkivet och minnas speciella tillfällen, händelser, resor eller möten. Dessa bilder är ifrån en fredag i april för två år sedan när jag befann mig i Rom. Jag minns hur vi kom från ett kyligt Malmö och landade i den vårvarma italienska huvudstaden. Blomstrande träd, ljumma vindpustar och tutande bilar. Så minns jag det. Några av fotona har jag nog redan publicerat på bloggen, men det går ju aldrig att för mycket av Italien. Eller hur?

Just denna fredagen strosade vi runt i vackra gränder, följt av lunch på en typisk italiensk trattoria vilket följdes upp av varsin gelato (såklart), trängsel med turister vid Fontana di Trevi och som avslut dracks det Aperol Spritz med unga italienare och sedan en promenad bort till ett upplyst Colosseum. Jag hade inte haft någonting emot att resa dit igen snart.

Nu ska jag däremot ner till mina grannar och äta middag. Jag lärde Daniela att baka Hälsobröd i eftermiddags så ska ta med mig lite av det. Lyx att ha nybakat bröd till lördagsfrukosten dessutom.

//A throwback to another Friday in April, only that it was two years ago. In 2016 I was in Rome enjoying mild spring temperatures, gelato, Aperol Spritz, getting lost in cute alleys and got to see an enlightened Colosseum with a pitch black backdrop. I love Italy and especially Rome so I hope to be able to go back there again soon. Now I’m gonna go down and have dinner with my neighbours. I baked some bread earlier this afternoon and am excited to see how it turned out.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.