Fun stuff,  Weekend

Bubbles and blisters

Kanske inte världens bästa bild men här är jag och min vän Madeleine, även fru till födelsedagsbarnet. Maddes svägerska Emelie ville inte vara med på bild.

Igår var jag på födelsedagsfest för min kompis Johan som fyllde 40 år tidigare i veckan. En mix av familj och vänner var inbjudna för att fira denna stora milstolpe i livet. Sedan att han är babyface definierat och inte ser ut att vara en dag över 30 år är en annan femma.

Jag hade en riktigt rolig kväll och minglade runt med välbekanta ansikten samtidigt som jag lärde känna lite nya härliga människor. De hade abonnerat MJ’s bakre barlokal som är perfekt när man är ett lite mindre sällskap, men senare under kvällen när utomstående gäster släpptes in i lokalen så förvandlades vi alla till packades sillar. För att inte tala om att musiken helt plötsligt förvandlades från dansvänlig till hemsk ”dunka dunka”-house. Efter sju timmar i högklackat hade jag både ont i fötterna och magen, så jag åkte hem strax efter klockan ett. När jag tog av min skorna så hade jag bokstavligt talat blåsor under fötterna. ”Vill man vara fin får man lida pin”, som det heter.

Tack mina fina vänner för cavan, väldigt många skrattanfall och för att jag fick ett tillfälle att klä upp mig!

Idag är jag lite trött och seg, men i övrigt mår jag bra. Jag vet inte om det är åldern som gör det, men det är sällan jag dricker alkohol under en hel kväll utan att varva med vatten. Tack vare det vaknar jag sällan upp bakis morgonen efter. Jag har i och för sig aldrig varit den som dricker mycket vid festliga tillfällen. Salongsberusad kan jag bli. Lite sådär extra fnittrig med blossande kinder och råka spilla ut lite vin på klänningen, men jag kan räkna på en hand de tillfällen jag druckit så mycket att jag vaknat upp riktigt bakfull. Lyckligtvis har jag alltid varit bra på att känna av min gräns.

Nu ska jag klä på mig och åka hem till Louise för lite söndagshäng och mat.
Hur har din helg varit? Berätta!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.