Vardagslyx

Konsten att göra vardagen lite härligare

Fördelen med det jobb jag har nu är att jag till stor del kan styra själv när och hur jag ska jobba. Förra veckan unnade jag mig en ledig måndag som såg ut lite såhär. Jag vaknade halv nio och låg kvar i sängen en stund medan jag svarade på världens gulligaste meddelande som en tjej som läser bloggen skickat till mig på Instagram. Jag blir så himla glad och rörd av sådant. Det gjorde min dag. Kanske var det motivationen jag behövde för att ta mig till gymmet, där jag inte hade satt min fot på 1,5 vecka.

Efter lunch och en dusch plingade min granne och nyfunna vän Daniela på dörren eftersom att vi hade bestämt träff. Vi skulle till parken men bestämde oss först för att sätta oss i solen utanför Östra Kaffebaren. Jag älskar att ett kafé med bästa solläget och riktigt gott kaffe öppnat bara 3 minuters cykelväg från min lägenhet. Där satt vi och pratade om lite allt möjligt medan vi sippade på varsin cortado. Efter det gick vi till parken där Daniela förberedde inför sin yogaklass som hon skulle hålla på kvällen och jag fixade med lite skolgrejer innan jag skulle iväg till måndagskursen.

Det är just sådant här som jag tycker gör veckodagarna lite extra härliga. Vardagslyx. En ledig måndag, att tillbringa tid utomhus i solen, riktigt gott kaffe, umgänge med personer som ger positiv energi, en afterwork mitt i veckan och diskussioner som inspirerar.

Vad gör du för att vardagen ska kännas lite extra lyxig och motiverande?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.