Vardagslyx

Blast from the past

Igår jobbade jag en ganska lång dag men den var i alla fall betydligt behagligare än onsdagens arbetspass. Dessutom fick jag vid ett tillfälle bekräftat att ”Christine är bäst!”. Det kom förvisso från en 8-åring och en 6-åring men som vi alla vet så säger barn det där som alla vuxna tänker. Jag ska försöka att inte låta det stiga åt huvudet, men det är svårt när jag är så populär och eftertraktad bland skoleliten.

När jag kom hem pratade jag länge i telefon med Madde och vi hade så mycket att ta igen att en timme bara flög iväg. Det var länge sedan vi sågs nu så jag saknar min kära vän. Jag kom ner på jorden igen när Chloé, 2 år, dissade mig i telefon. Hon hade uppenbarligen inte tid för mig. Efter middagen körde jag en runda med dammsugaren, bäddade med rena sängkläder och tog en välbehövlig dusch. Sedan la jag mig i sängen med en glass i handen och ögonen vilandes på en serie. Jag har förresten upptäckt hur skönt det är att sova i tights. De glider inte upp på benen och är så himla bekväma. Det är typ den enda trenden från 90-talet som jag fullkomligt stöttar återkomsten av. Jag minns som nioåring hur jag hade blommiga tights med en matchande kjol ovanpå. Det var The Shit på den tiden.

Nu ska jag strax gå av bussen. Idag jobbar jag till kl 12. Lyxigt!

Ha en fin fredag vänner!


//Last night’s scene. Changed to clean bed sheets (best feeling there is!) and watched an episode of Gossip Girl while eating an ice cream. Today I’m working until noon. Have a great day!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.