Travels

Roadtrip coming up

IMG_2458IMG_2449 IMG_2423 IMG_2481
Ikväll behöver jag packa för i morgon åker jag norrut. Jag ska fira midsommar med Louise, Kat (som jag hade äran att lära känna för några veckor sedan när hon var på besök i Malmö) och några vänner till den sistnämnda i en stuga utanför Jönköping. Dessutom ska mina två kompisar Linnea och Maja köra upp till Stockholm samma dag så jag kunde åka med dem till Jönköping i stället för att sitta och bli åksjuk på ett skakigt tåg. Det var år och dar sedan vi sågs sist så det ser jag verkligen fram emot. Det blir kul med en roadtrip! Jag måste köpa med lite gott att smaska på och skriva en lista på det som jag ska ta med mig. Sist jag var ute och åkte i en bil var när bilderna ovan togs. Då var jag, Louise och Kat på Österlen och flanerade.

Nu kurrar min mage bara för att jag började tänka på mat. Ibland när jag inte har så strukturerade dagar så glömmer jag att äta. Jag har insett att jag är en person som behöver rutiner och struktur för att må bra, men så har vi ju det där att jag är ganska ostrukturerad. Så jag måste tvinga mig själv till att organisera mina dagar. Som att äta mina måltider ungefär samma tid varje dag. Så nu ska jag fixa lite lunch till mig själv och försöka ringa Sara samtidigt som är i Sverige på semester. Sedan dricka lite kaffe i solen på gården, följt av packning och så är jag bjuden hem till Madde och Johan på grillmiddag ikväll. Himla trevligt!

På tal om roadtrips så har jag skrivit ihop ett inlägg om ett av stoppen på resan som jag gjorde i Sydafrika i vintras. Så kika in lite senare om du är nyfiken på att läsa om ett av mina absoluta favoritresmål någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.