Outfits,  Vardagslyx

För gammal och för pryd

IMG_2583 IMG_2574

Jag blev medbjuden på ett event på Hotel Savoy ikväll och även om jag inte direkt kände mig så pepp på mingel och kallprat så tänkte jag att det nog är bra för mig att komma ut. Inte ur garderoben då, utan ut ur lägenheten. Jag brukade ofta gå på event när jag bodde i Paris (okej nu låter det som att det hände en gång i veckan men riktigt så var det inte) men här i Malmö händer det inte lika ofta, så då får man liksom ta sina chanser på gratis dryck och mat. Det var hursomhelst ett riktigt trevligt event där merparten var underklädessäljare (min kusin, som bjöd med mig som +1, jobbar i den branschen) men det var ett distributionsföretag som höll i eventet. Efter lite Prosecco så fick vi en presentation av olika trender för underkläder och hur de kan matchas till vardags. Även om den snygga modellen bar upp den där bodyn med genomskinlig svart kjol väldigt bra så vet jag inte om jag själv skulle vara bekväm med att gå runt så på stan. För gammal eller för pryd? Kanske både och. Jag var mer intresserad av de där supersköna Spanx:en som håller in magen.

Tyvärr tog jag inga bilder under eventet så ni får nöja er med min unika outfit: svarta jeans och vit t-shirt. Väldigt innovativt. Skorna var i och för sig ett färglatt tillskott. De köptes på Galeries LaFayette inför ett bröllop i Frankrike för en herrans massa år sedan och kommer från det franska skomärket André. Någorlunda budget (priser på 60-100 euro) och finns på flera ställen i Paris, för den som är nyfiken.

Nu ska jag tvätta bort sminket och byta om till min favorit-outfit. Pyjamasen! Jag åt en tidig middag för att vara jag. Redan klockan 19! Så snart lär jag vara hungrig på glass. Tur att jag har det i frysen.

0 kommentarer

  • teruko

    Snygga skor! Har köpt många läckra sådana på André i yngre dagar, men numera sätter ålder, ökat omfång och känsliga fötter stopp för det nöjet liksom 😉 Korta korpulenta äldre damer ser dessutom rätt patetiska ut med höga klackar. Var tid har sitt….

  • christinestories

    Äh, på med klackarna bara! Med rätt modell så tycker jag att ”äldre damer” är så fashionabla i högklackat 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.