C'est la vie

Retail Therapy

 

 

Idag var inte den bästa fredagen. Ändringar i sista minuten, dålig information från kollegor och inställd kampanj en halvtimme innan dagen skulle slutat. Jag fick jobba över och kände mig bara allmänt less på allt och alla när jag väl kom från jobbet. Efter lite shoppingterapi inne på Monki på vägen hem, kändes det dock mycket bättre. Det var nog det bästa impulsköpet på länge. Jag ska visa er vad jag köpte i morgon.

 

Killen i kassan var så trevlig förresten. Vi började prata om Sverige och det var inte för intet han jobbade hos en svensk butikskedja.

 

”Vous êtes suédoise??”

”Oui”

”Ah, la chance! J’adore la Suède!”

 

Han hade varit där 4 gånger bara i år. Det är mer än mig för tusan! Så orättvist. Men han har rätt. Jag är lyckligt lottad som kommer från Sverige. Bästa landet!

 

Nu ska jag äta lite middag och titta på film. Jag är fortfarande sjuk, men med en god natts sömn ska det nog vara bättre i morgon. Jag har hört att glass ska vara ett bra husmorstips också. Väl?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.