Things I like

Resultatet av dâliga ursäkter


Underbart mjuk kvalitet!

Innan jag och C âkte ner till södra Frankrike, sprang jag pâ nâgot jag bara inte kunde gâ förbi. Nämligen toppar och linnen frân American Vintage pâ rea. Där hängde det där linnet längst ut pâ klädhästen och ropade ”Christine, ta fram ditt VISA-kort och köööp mig!”. Och jag behövde ett vitt ribbat linne. Jag hade tidigare en t-shirt i den här korallrosa-färgen men râkade missfärga den i tvätten. Sâ jag kunde inte lâta bli att köpa t-shirten med. Jag är väldigt svag för just linnen och toppar och kunde desvärre inte stâ emot. Men â andra sidan är det sâdant som man har längst. Dessutom har jag hört att American Vintage har riktigt bra kvalitet.

Ja ni ser ju hur ursäkterna avlöser varandra. Men jag är mer än nöjd! 30 euro för en topp och ett linne. Inte illa fyndat om jag fâr säga det själv.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.