C'est la vie

Jag kunde ha festat med en Prince…


Frân igâr pâ bron vid Cité. Var denna kjolen ett bra köp or what? I think so!

Oj vad tiden gâtt snabbt idag! Jag sov riktigt dâligt inatt och dessutom ville inte C sluta snarka, vilket resulterade i att jag runt halv tvâ gav upp och la mig i soffan istället. Men det gör inget för soffan är tio gânger skönare än den hârda sängen, haha! Sen hade jag svârt att somna om i morse och hade jag inte vaknat av ett sms frân Solli vid halv tolv sâ hade jag nog sovit till nu 😛

Jag tänkte snart ta mig till Parc Monceau och bygga pâ brännan lite. Som ni märker inga stora planer idag. Jag försöker spara mina pengar och att sola kostar ingenting, hehe.
Men ikväll blir det bio med Robin, vi ska se Eclipse. Spännande minst sagt! Solli skulle följt med egentligen men eftersom den partyprissen var ute och festade till sju i morse med Prince(om det är lilla Prince med skägget eller Michael Jacksons avkomma vet jag inte än), sâ lämnar hon oss i sticket. Och ja, jag är bitter över att jag kanske missade att stalka kungen av pop’s unge. Nästa gâng ska jag INTE välja en dâlig komedi framför partykväll med den bruden.

Vad gör ni denna fredag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.