Things I like

Amazing


En del av Paris Plage


Fan meh, mina ben blir ju aldrig bruna!


Ah denna himmelska dryck aka Frappuchino Mocha


Pâ taket pâ Galeries Lafayette


Är jag knäpp som ska flytta härifrân?

Min eftermiddag var riktigt trevlig. Jag mötte upp Maria pâ Sephora där jag blev sminkad med läppstift av ett butiksbiträde som tittade pâ mig med avsmak när jag sa att jag inte använde läppenna. Men vem orkar? Tydligen hon dâ i och för sig. Eftersom att jag numera är bâde äldre och klokare(det senare gâr nog inte i lika snabb takt som mitt âldrande dock) sâ köpte jag inte det där korallrosa läppstiftet och inte heller den oumbärliga läppennan.

Efter den mjukstarten sâ tittade vi pâ alldeles för dyra träningskläder pâ Adidas följt av pyjamasshortsjakt pâ Oysho. Men hamnade till slut pâ Starbucks. Det händer ungefär varje gâng vi ses. Vi satte oss sen i solen vid Hotel de Ville där vi pratade skit i nâgon timme innan vi gick för att kolla in Paris Plage. Och nej, det är nog inte mycket att hänga i palmerna. Jag ligger nog hellre i ankskit i Parc Vincennes än att sitta vid smutsiga Seine och bli iakttagen av miljoner turister.
Vi avslutade vâr lilla eftermiddag med att titta pâ utsikten uppe pâ takterrassen av Galeries Lafayette. AMAZING.
Tack för idag Maria, alltid lika trevligt! 🙂

Nu ska jag äta lite sallad och kolla pâ nâgon dâlig film som gâr pâ Canal +. C envisas med att den är rolig. Än är jag inte övertygad dock men jag ger den en chans. Det är faktiskt med Jack Black.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.