Fun stuff

This is my night


Nu tar jag min guldiga väska och dra pâ egna äventyr!

Alltsâ jag älskar min pojkvän. Trots att vi bara varit tillsammans i drygt 5 mânader och i princip ”blev sambos kind of” efter 4 mânader sâ känns det ändâ bra att bo ihop. Det funkar bättre än jag hade förväntat mig. Eller ja, jag hade ju gärna klarat mig utan han snarkningar och ciggarettsmakande pussar. Men i övrigt funkar det bra. Och han har ju faktiskt ALLTID Fishermans friend i fickan, det väger stort.
Men det är STORT för min del att kindofboihop redan. Jag fick nästan panik när jag bodde ihop med mitt ex, och dâ hade vi ändâ varit ihop i 2 âr redan. Kan ju vara mognad och mer förmâga att anpassa sig men jag tror det beror pâ att jag har en sâ fin pojkvän som gör allt för att jag ska mâ bra och är sâdär härligt enkel som jag aldrig själv kommer bli.

Hur som helst. Ikväll är det girls night. Det ska bli sâââ skönt att slippa karlaskrället bara för en kväll. Det blir nâgon apero hos en bekant till Robin och efter det en sen bio. Sen fâr vi se vart natten bär.

Pâ med klackarna och mascaran, this is my night!

0 kommentarer

  • Samantha

    Oh Gold! I like!

    Klart man ska festa utan gubbarna då och då. Det blir väldigt mycket sånt för mig eftersom killen sitter i Frankrike och jag i Stockholm haha. Men inget slår girls night out. Hoppas du hade kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.