C'est la vie

Mixed


Robin med ett stycke tyg frân COS. Fin va? Accessoaren i höger hans gillar jag dock inte. Passar inte med det andra…


Kjol, skor, halsband och kofta frân H&M, linne frân Comptoir des cotonniers.

Igâr blev en riktigt trevlig kväll, men frâga mig inte varför vi gick till Hippopomus efter vi köpt biobilojetter för att dricka en drink. Verkligen inget bra ställe. Jag mâste ha fâtt hjärnsläpp, eller blivit manipulerad.

Hur som sâ hamnade vi sen lângt ner i 16:e hos en av Robins franskkursare och hennes franskman. Supersnygg lägenhet som nog varit fd chambre de bonnes som blivit omgjord till stor studio. Snyggt inredd var den med!
Själv var hon amerikanska och typ en av de trevligaste jag träffat. Tyvärr hann vi inte vara där länge och vi grubblade länge över varför vi inte gâtt pâ den tidigare bion och sen âkt till aperon efter. Wierdos. Men jag hann dricka ett glas rött och prata lite franska med deras trevliga vänner. Efter bion var vi trötta och vinkade hej dâ, sen tog jag metron hem och var hemma strax innan halv ett.

C däremot festade loss igâr och kom hem lagom runt under fötterna runt tvâ inatt. Mumlade en massa knasiga saker som vi legat och skrattat ât nu pâ förmiddagen tillsammans med annat som blir sâdär ”superkul” när man är trött. Dock gnällde han över huvudvärk och trötthet sâ jag lät honom sova lite till. Men jag ska fixa lite käk nu och sen blir det nog bara att slappa för vädret är lite halvdant. Jag sov dâligt inatt sâ jag är rätt trött jag med. Men en promenad ska jag tvinga ut honom pâ, hehe!

0

0 kommentarer

  • Spiderchick

    sv. tack för snäll comment 😊 Jag håller, vissa gör tusan precis vad som helst för att få några ynka (hatiska) läsare. Trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.