Weekend

Rest in Peace

Min lördagsmorgon började inte så bra för dum som jag ibland är, så la jag min spegelbricka på laptopstödet så att den gled ner på golvet och spegelglaset gick i tusen bitar. Ironin i det hela är att jag senast igår diskuterade det här med att vara streetsmart med mina kollegor. Jag trodde att jag i alla fall kunde skryta med den egenskapen, men tydligen inte. Nu är jag troligtvis dömd till sju års olycka, igen. Jag hade nyss vant mig vid att vinden vänt åt rätt håll efter vad som troligtvis var en tidigare omgång av sju års olycka. Det är alltid någon spegel som går sönder i mitt liv. Det tråkiga med det hela är att jag fått den brickan av mamma och att den kommer från familjen. Min syster har en likadan. Dessutom var den så himla fin. Jag kände mig så himla sänkt av det när jag satt där och försökte njuta av min fina och lyxiga lördagsfrukost. Jaja, what to do? Livet går vidare, med eller utan spegelbrickan.

Dessutom vaknade jag ändå med en ganska bra känsla i kroppen. Till exempel blev jag påmind om att jag åker till Paris om tre veckor, och förkylningen verkar ha gått ur kroppen för sedan igår eftermiddag känner jag mig mycket bättre.

Brickan ihop med en tidigare helgfrukost och även boven i dramat. 😢

Idag tar jag det ganska lugnt. Jag åt min sedvanliga lyxiga lördagsfrukost och har upptäckt det roliga med att hälla smoothien i en skål i stället för ett glas. Då kan man få utlopp för sin kreativa matsida och hälla på lite frön och dekorera med frukt. Jag besparar er däremot ännu en närbild på en smoothiebowl. Det känns som att vi sett nog av dem på sociala medier.

Jag har tillbringat förmiddagen med att titta på Titanic (för 17:e gången – it never gets old), men tänkte passa på att fixa lite hemma nu när jag har en relativt oplanerad helg. Det enda sociala jag har inbokat är att hänga med Daniela i eftermiddag, och lämna tillbaka en bok på biblioteket. Jag tar helgen som den kommer helt enkelt. Precis som jag alltid försöker göra.

Vad har ni för er mina vänner? Berätta!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.