C'est la vie

RAINDROPS KEEP FALLING ON MY HEAD

Det bara regnar och regnar här. Jag blir galen på det här vädret. När jag var på väg hem från jobbt tidigare blev himlen helt mörk och det började ösregna och åska. Kallt är det också. Kan det inte bara bli sommar?

Christophe är hos en kompis ikväll och kollar fotboll. Själv sitter jag här i pyjamas och har precis ätit middag. Jag krypa upp i sängen och kolla på någon serie nu. Jag vet att bloggen är lite småtråkig för tillfället men jag har inte riktigt inspiration och energi just nu till det, eller tid för den delen. Om ni vill kan ni följa mig på Instagram, där uppdaterar jag oftare. Christine_Paris heter jag där 🙂

I’ll be back!

0 kommentarer

 • Turid

  Paj är jätteenkelt, iaf smulpaj som jag gör:-) Bara socker, smöl och smör, förutom bären. Gott å enkelt:-) Det ser väldigt mysigt att sitta där under tak, trots regn utanför:-)

 • Tess

  Det blir lätt så, man tänker inte alltid på att man för det mesta vinner mer på att köpa "riktiga" ringar 😊 Två av ringarna på bilden är ärvda och har hänt med sedan mammas och pappas tid, och de andra två har också hängt med ett tag nu. Kram

 • Cat

  Spöregn kan vara rätt mysigt om sommaren tycker jag. Fast det behöver ju inte bli föööör mycket av det. I övrigt känns det som om hela världen är i en bloggsvacka nu. Instagram uppdateras dock för fullt. Har blivit likadant för mig 😊

 • Sofia

  Jag vill också ha sommar, på riktigt! Även om det kan vara ganska mysigt med regn ibland, särskilt om det ser ut som på din fina bild.

 • mikael

  Som i Göteborg då. Är så jäkla trött på det här vädret. Det skulle kunna var vilken månad som helst ute. Känner ingen skillnad på om det är oktober, februari eller juni. Kallt och ruskigt. Blääh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.