C'est la vie

Raderat


Ca 1,8 GB försvann från min dator. Jisses vad grejer man sparar på sig!

Jag kom hem för ett bra tag sedan, men fastnade framför datorn. Den har varit så seg länge nu så jag tänkte att jag skulle ta och radera lite gamla bilder. Skönt att få bort en del ”skit”. Fast lite har jag sparat. Det är ju ändå en del av mitt förflutna. Men det fanns endel onödiga bilder som bara tog plats med ett gammalt liv som är minnen men inte en del av mitt nuvarande liv.

Ikväll mötte jag föresten upp med Iryna. Hade ju tänkt stanna hemma, men när hon sms:ade och frågade om jag ville ses så ångrade jag mig. Vi satte oss på en trevlig bar och drack varsin café creme och snackade. Och garvade… Haha, de andra gästerna undrade nog vad som var så roligt! Men när vi började disskutera att åka till Amsterdam och olika boendealternativ så skrattade jag som jag grät ungefär. Alternativen var ju inte direkt några bra alternativ. Nej vi får nog klura närmre på det där.
 
Nu känner jag mig dessutom inte lika arg på Paris längre. Känner mig positiv och glad igen. Tänk vad en trevlig kväll och en fin vän kan göra med ens humör och inställning till saker och ting? 🙂 Vi tog dessutom femtioelva bilder… kommer i morgon!

Men nu ska jag sova. Kanske inte var så bra att dricka kaffe klockan nio på kvällen? I morgon måste jag gå upp tidigt. Ska till banken, handla mat, tvätta, och sen har jag ett möte kl 15.30.
Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.