Things I like

Purple from YSL


Hade den kostat 50 euro istället för typ 500 så hade jag köpt den utan att blinka!

Spotted. Lila väska från YSL i fångade mitt intresse i ögonvrån. Visst är den fin? Finns på Printemps. Jag såg den på väg ut och var tvungen att ta ett kort. Jag gillar att det inte står YSL över hela. Som det ju gör med de hypade kuvertväskorna i lack. Inte så flashigt utan mer en normal väska. Snyggare tycker jag.

Idag har jag verkligen varit uppe med tuppen(i Paris-mått kan jag ju tillägga) och mötte Janis för en frukostdejt på Starbucks strax efter kl 8 i morse. Supermysigt och trevligt. Efter det en massa ärenden samt spaning efter födelsedagspresenter till diverse personer som tvunget ska fylla år i juni allihop. Plus syrrans studentpresent som jag inskaffas. Man blir ju ruinerad!
Jag var hemma för lite lunch sedan och ska strax iväg igen. Jag ska hämta min kavaj på kemtvätten, kolla efter Converse samt handla mat till middagen ikväll.

Idag har jag provat på den här lilla blogg-grejen med ”ett foto i timmen”. Ungefär i alla fall. Så kolla in ikväll så får ni se! 🙂

À tout à l’heure!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Hoppas att du hittade allting du var på jakt efter samt att du får en underbar sista dag i Paris!
    Trevlig resa hem och stor kram.

  • lil sis

    tack för att du kollar skorna till mig! jag kan köpa flera om du hittar. gärna låga röda och höga vita och så vidare. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.