Things I like

Positive energy


En stycken dyr kaffe. Check!


De hade någon slags modeplåtning verkade det som när vi satt där. Jag och Solli satt på första parkett, haha!


Sen blev det en tur till COS. Kom hem med en sak som jag faktiskt aldrig provade. Såg det precis när jag skulle gå. Men det verkar som att jag kommer behålla det. Ni får se sen!


På vägen hem blev det en bägare med god glass från Amorino. En glasskedja som finns lite överallt i Paris. För 3 euro får man en liten med tre smaker. Jag tog mörk choklad, pistage och vanilj. Så gott!

Jag känner mig så seg, matt och energilös idag. Jag misstänker att det beror på vädret. Lågtryck gör en verkligen… ja låg. Huvudvärk och illamående känner jag mig. Fast det senare beror nog på kaffet jag drack innan, min mage gillar verkligen inte det. Jag får nog försöka begränsa mig till 1-2 café creme per vecka. Tur att man inte är koffeinberoende! 😉

Det blev ingen Musée d’Orsay idag. Det var så mycket folk och kön in gjorde en verkligen omotiverad. Istället gick vi till ett café i 7:e och åt lite och snackade om allt mellan himmel och jord.
Jag glömde minneskortet igen i datorn men istället får ni lite bilder från igår. Då blev det en kaffe i Marais med Solli samt lite shopping och glass. Vem bryr sig om regnskurar och orosmoln när man spenderar lördagseftermiddagen med en god vän? Det piggade verkligen upp 🙂 

Idag har jag pratat med syrran samt några av mina fina vänner. Åh nu saknar jag dem så mycket. Längtar tills jag får träffa dem! Inte många dagar kvar nu.

Nej nu blir det middag. Ciao!

0 kommentarer

 • Magdalena

  Känner samma här, regn igår o regn idag o ska va regn imorgon. Kul sommar hehe. Och jag får också huvudvärk, e känslig för väder. Åhh vill ha sommar!!!

 • Familjen Ekelund

  får gåshud att se dem plåtas mitt på gatan, hur underbart som helst.
  vädert är riktigt dampigt böverallt verkar de som men solen kommer med dig i veckan när du anländer, annars skyller jag på dig…hahaha

  ska blikul att få se dig.
  kram

 • Christine

  Magdalena: Ja usch man blir less på det. Idag har vi haft lite sol iafl men nu tycks molnen ha tagit över himlen igen :-/ Jag ska försöka ta med bättre väder på torsdag! 😉

  Maria: Ja, saknar du inte modelltiden? Vad fan kvinna du är ju snyggare än snyggast, får ju inte låta det gå till spillo! 😉

  Jo men skyll på mig bara. Så skyller jag på något annat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.