Outfits

Arv


Jag ÄLSKAR min jeansjacka. Hur har jag klarat mig utan det förra året?

Jag kom på igår att jag inte använt mina röda ballerina från Zara sen augusti någon gång. Så jag tyckte att de skulle passa bra till min outfit. Jag köpte dem i Malmö för säkert 5 år sedan och eftersom att de är i mocka så är de inte lika fina längre. De har fått genomlida väta, smuts, flyttande och många resor. Frågan är om de kommer åka med tillbaka till Sverige nu. De är lite opraktiska eftersom sulan inte är i skinn utan i plast. Man liksom ”glider runt” med foten så fort det blir lite fuktigt, haha! Jag skulle dessutom behöva ett par nya svarta eftersom jag tappat bort de jag köpte i höstas. Jäkla typiskt alltså.

IGÅR. Jeansjacka, linne och kofta från H&M. Byxor från Zara. Armband från Pilgrim och Gina Tricot. Halsband från BagLady och de med pärlor har jag ärvt av farmor.
Älskade farmor som för drygt 12 år sedan lämnade jorden med en stor tomhet efter sig. Jag är glad att få ha ärvt lite från henne. Både materiella saker och egenskaper. Och tack farmor för mina fina naglar, det är tacksamt välkommet! 😉

Nu ska jag iväg och möta P. Vi ska på Musée d’orsay. Eftersom det dåliga vädret fortsätter så blir det tights och converse idag. Och så jeansjackan. Såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.