Vardagslyx

Sunday brunch


Avokadomackor med ägg, apelsinjuice, melon och grapefrukt. Nyttigt men mättande!

Hej söndag! Idag blev det lång sovmorgon eftersom att jag var uppe till halv tre i morse och organiserade mina väskor. Packade om väskorna så att det blev mer plats och slängde till och med kläder. Shit vad har hänt med mig? Att slänga kläder fanns inte i min värld för 1 år sedan, haha! Hur ska jag fylla ut mina tre garderober i Sverige? 😛

Jag har precis ätit lite brunch och pratat med kusinen på Skype. Hon är i London nu så det är inte lika lätt att hålla kontakten då. Men tur att skype finns! Och om 4 dagar ses vi igen 🙂 Igår fick jag verkligen en otrolig hemlängtan när en av mina bästa vänner la upp en sjukt rolig bild på mig. Haha, fick mig att minnas exakt hur hon är i ett nötskal. Mina vänner är verkligen underbara!

Ikväll kommer C hem så det blir mysigt men först så ska jag träffa Precious runt fyra-tiden och vi ska kanske gå på Musée d’Orsay. Sist jag var där så skulle de stänga om 30 minuter och efter det har jag inte orkat ta mig dit. Så det kan vara intressant att se igen.
Jag är dock rätt trött idag och känner mest för att sitta inne men det är nog bra att komma ut trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.