C'est la vie

Pure pleasure

Allstå fy fasen vilket väder vi har nu! Jag gick i bara t-shirt på vägen hem från metron utan att frysa. I skuggan. Klockan sju på kvällen. Jag tog jeans i morse, big mistake. Huge. Höll på att dö av värmeslag halvägs från Janis place till metron. Svalkade mig därför med en mocha frappe. Den var helt perfekt. Precis lagom av allt. Ibland får man för mycket is så att när man druckit halva så är bara iskross kvar och ibland är det för mycket choklad. Då blir jag sjukt irriterad. Men denna var helt perfekt. Hädanefter ska jag alltid köpa mina frappes på Starbucks vid St Philippe de roule. Det blir kanske lite omständigt men SÅ värt det. Det är 4,60 euro pure njutning mina vänner.

Jag promenerade därifrån bort till St Augustin och sen vidare till Haussmann. Skulle ju köpa ansiktsmask vilket jag helt glömde bort. Hamnde istället bland accessoarerna och råkade välta ner en ställning med halsband samt prova örhängen med en gammal tant. Hon provade några som nog mer passade någon sådär två generationer yngre men det verkade inte hon tycka. Hon gav mig smakråd med. Jag köpte inte örhängena.

Slutade på Monoprix(måste sluta handla där, så sjukt dyrt… men jag gillar ju Monoprix) och handlade the most essential stuff. Tyvärr köpte jag fel yogurt, skulle ha den med kokos men de heter ju likadant nästan och jag kom hem med den med russin i. Jag gillar verkligen inte russin i grejer. Jag kan äta det bara sådär men inte i bullar, müsli och annat. Dagens i-landsproblem, tänker ni nu och himlar med ögonen men det är faktiskt INTE roligt. Min yogurt är helig för mig. Men jag köpte ett nytt nagellack som jag ska måla på sen. Det tröstar lite i detta yogurt-fiaskot.

Nej nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig för jag ska möta Christophe om 45 minuter. Jag svälter snart ihjäl! Och jag kan inte hitta min svarta klänning. Lyssnar på den här låten medans jag letar. Det kan ju ni med göra. Medans ni gör… vad ni nu gör.

Bonne soirée!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.