Things I like

Försommar


Köpte VOUGE Paris för första gången sen jag kom hit för ett år sen. Skandal tänker alla modedyrkare nu. Ja men förlåt då! Visst den är ju trevlig att läsa, men det står ju bara om klänningar från Valentino och pumps från Jimmy Choo till priser jag inte ens har råd med om jag säljer min egna mamma. Typ. Nej förlåt mamma, klart du är värd mer än ett par Jimmy Choo’s!

Idag har jag varit helt osynlig här på bloggen. Anledningen? Sen morgon, ingen tid, ingen lust och så en helt underbart trevlig söndag som spenderades ute från kl 14 till kl 22. Först picknick i Monceau med Christophe, Natalie och hennes vän Eric. Efter det åkte N och E hem och jag och Christophe gick till hans nya place, dit han flyttar i veckan, för att hjälpa Geoffroy flytta möbler. Vi drack lite kaffe med och så halvsov jag medans de spelade en väldigt usel fotbollsmatch på PS. Utöver det så mös jag och min fransos i kvällssolen vid Villiers med varsin Coca Cola.

Kvällen avslutades med middag hos hans trevliga föräldrar. Där bjöds det på mör oxfilé och färska hallon till efterrätt. Jag var nöjd kan jag lova. När jag gick hem tio på kvällen i mina öppna sandaletter och en tunn kavaj med endast en skjorta under utan att frysa, så kunde jag konstatera att försommaren redan är kommen till Paris.
Bienvenue är allt jag har att säga!

Nu måste jag sova, klockan är waaay past Cinderella time. Behöver dessutom skönhetssömn eftersom Christophe snarkade så mycket att jag vaknade 7 gånger i natt och drömde konstiga drömmar.
Men i morgon är jag ledig, precis som hela veckan faktiskt, hehe. 

Sa jag att vi typ har sommar här? ;-P

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.