C'est la vie

Not an ordinary monday

Är inte denna en låt som man blir sådär töntigt glad av att lyssna på? Jag blir det iafl. Töntig då alltså.

Ja nu är det måndag igen. Men det är liksom inte en sån där ”usch jag vill inte vakna för jag hatar måndagar och jag ska jobba hela långa dagen”-måndag. Jag har ju som sagt semester. Obetald sådan förvisso, så cashen sinar ju såklart. Men ändå. Underbart härligt!

Jag ska träffa Maria à midi men nu startar jag dagen med en liten joggingtur. Får nog snabba mig kom jag på nu för jag måste dra hemifrån om drygt 1,5 timme. Jepp jepp, hurry hurry!

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.