Fun stuff

Såhär efter helgen


Mitt favoritvin på Le Malakoff


Invigde guldklackarna i lördags kväll. Jag fick flera komplimanger för dem på festen 🙂


Grabbarna försökte flytta en garderob. Vilket gick måttligt bra. Eller ja inte alls faktiskt.


C flyttar i veckan. Detta är hans rum i lägenheten han delar med två andra. Vackert fönster va?


En tvättäkta fransk balkong. Eller alla balkonger här ser ju ut så, i princip. Men i Sverige heter det ju så fint Fransk balkong, och det vill i princip alla ha. Bara för att.


Parkhäng med franskt godis, Pringles, svenska pepparkakor och flädersaft. Lovely.

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera under helgen, eller ja hela förra veckan faktiskt, så får ni lite av ett bildregn. I lördags var vi på fest. En helt otrolig våning vid Trocadero. Tyvärr var folket lite ”uptight”, eller vissa. Några av Christophe’s tjejkompisar är riktigt trevliga men killarna var lite… eh ja vad säger man. Paris Stureplansfolk. Ungefär. Men jag hade ändå ganska trevligt och pratade franskt vs svenskt skolsystem, Köpenhamn och om att flytta utomlands med diverse olika fransmän/fransyskor.

Ja, söndagen har jag ju redan skrivit om. Parkhäng, påhälsning i Christophe’s nya lägenhet och allmänt mys och middag med oxfilé. Som vanligt kan jag knappast klaga såhär efter helgen. Det brukar bli ganska bra oftast i slutet av veckan när jag umgås med de jag tycker om och har roligt med.
Nu måste jag föna håret snabbt sen ska jag åka och möta Maria vid Concorde!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.