C'est la vie

Prasslande löv

IMG_7127 IMG_7122 (2)

Här är två bilder jag tog för en vecka sedan när det var en riktigt härlig och solig höstdag. Det är så vackert med alla färger nu på hösten. Prasslande löv är bland det bästa jag vet. Jag blir som en femåring och måste trampa i varje lövhög som jag går förbi.

Jag var iväg på ett möte i förmiddags och nu kör jag en riktig tvätträd här hemma. Ni anar inte hur stor min hög med smutstvätt är. Det är ett berg som skulle kunna mätas med Mont Blanc. I alla fall nästan. Jag orkar typ aldrig tvätta och skjuter upp det tills jag måste tvätta strumpor i handfatet. Det tråkigaste är däremot inte just tvättandet utan att hänga tvätten. Fy farao vad det är tråkigt. Det tar hundra år ta mig tusan. Dessutom har jag lite myndighetssamtal att ringa, papper att skicka och mail att svara på. Ikväll har vi ett extra styrelsemöte så jag behöver även städa lite. Med andra ord så blir det en hemmafixar-dag för min del.

En sådan dag måste jag ha bra musik att lyssna på också. Som den här till exempel. Kings of Leon gjorde en riktigt grym cover på Selena Gomez ”Hands to myself” för några dagar sedan i Live Lounge. Sådär lagom nice musik till eftermiddagskaffet. Vassegod! Ha nu en mysig onsdag.

//I took these two pictures a week ago and as you can see, it was a typical nice and sunny autumn day. I’m off to a meeting in an hour and after that I need to deal with my pile of laundry. I’ve been postponing it far too long.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.